T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?
          Dorim să aducem la cunoștința abonaților noștri că, începând cu data de 1 iulie 2022, casieria Colterm care funcționează în incinta Shopping City Timișoara (din Calea Șagului nr. 100) își încetează activitatea.
          Pentru achitarea facturilor, clienții noștri au în continuare la dispoziție următoarele casierii:
  - str. Piatra Craiului nr. 3, cu program de lucru de luni până joi, în intervalul orar 8:00-16:30 și vineri între orele 8:00-14:00;
  - str. Episcop Josef Lonovici nr. 4 (sediul central Colterm), cu program de lucru de luni până vineri, între orele 8:00-15:45;
  - Iulius Mall Timișoara, str. Consiliul Europei nr. 2, cu program de lucru de luni până duminică, între orele 10:00-22:00.
          De asemenea, clienții noștri pot să achite facturile pentru energia termică și prin alte metode de plată, respectiv prin bancă, în contul înscris pe factură, Online cu card bancar din contul MyColterm prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard), precum și prin intermediul altor locaţii care pot fi găsite pe site-ul nostru, la adresa https://www.colterm.ro/relatii-clienti/facturi-plati.