T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

    Având în vedere necesitatea intervenției asupra instalației de termoficare din incinta CT Centru, pentru eliminarea unor neetanșeități apărute o dată cu pornirea furnizării agentului termic pentru încălzire și coroborat cu temperaturile ridicate prognozate pentru zilele următoare, vom întrerupe alimentarea cu energie termică pentru încălzire, în ziua de joi, 27 octombrie 2022, în intervalul orar 08.00 – 19.00, în municipiul Timișoara. Precizăm că, în funcție de temperaturile exterioare din perioada următoare, vom ajusta programul de furnizare a energiei termice pentru încălzire, în sensul în care este posibil să livrăm căldură cu precădere pe timpul nopții.

   Totodată, dorim să venim în sprijinul abonaților noștri și să îi informăm că, în cazul în care, din diverse motive, întâmpină probleme legate de serviciile de încălzire, respectiv există sincope în alimentarea cu agent termic pentru încălzire, pot apela dispeceratul Colterm S.A., la numerele de telefon 0256-494.133; 0756.061.468 sau ne pot contacta pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.