T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

    Pentru o eficiență mai mare în exploatarea și reducerea de noxe, respectiv îmbunătățirea confortului abonaților noștri, efectuăm lucrări la CAF1 (cazan de apă fierbine), la CT Centru.

    Astfel, în vederea conformării la normele de mediu, am demarat lucrări de înlocuire a arzătorului de gaz și montarea unui ventilator suplimentar pentru recircularea gazelor arse.

    Prin aceste intervenții la CAF1 vom obține o funcționare cu emisii poluante reduse: NOx max. 70 mg/Nmc; CO max. 50 mg/Nmc; putere de 50 Gcal, cu precizarea că, începând cu 31.12.2019, conform Planului de Tranziție pentru conformarea Instalațiilor Mari de Ardere, valoarea limită a noxelor este de 100 mg/Nmc.

    Valoarea totală a lucrărilor se ridică la 1.370.000 lei, din fonduri proprii.