T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

   Dorim să aducem la cunoștința tuturor abonaților noștri că, în ziua de vineri, 02 decembrie 2022, activitatea de relații cu publicul, inclusiv registratură, va fi închisă, cu excepția a două casierii Colterm, care vor funcționa după programul normal, astfel:

- Casieria de pe str. Episcop Josef Lonovici nr. 4 (sediul central Colterm), orar: 8:00-15:45;

- Casieria situată în Iulius Mall Timișoara, str. Consiliul Europei nr. 2, orar:   10:00-22:00.

- Casieria de pe str. Piatra Craiului nr. 3: Închis

 

   De asemenea, pentru orice problemă în alimentarea cu agent termic, clienții noștri au la dispoziție Dispeceratul non-stop, pe care îl pot apela la numerele de telefon: 0256-494.133; 0756.061.468 sau 0356.909.

   Mai precizăm că activitățile de producție și distribuție se vor desfășura, de asemenea, normal, fiind asigurată continuitatea de către echipele de intervenție, precum și de cele desemnate să asigure permanența.