T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

    Dorim să-i informăm pe abonații noștri că, la data de 2 mai 2023, se încheie sezonul de încălzire 2022-2023. Astfel, începând cu ora 08.00, se sistează încălzirea în municipiul Timișoara, aceasta urmând să fie reluată în octombrie (în funcție de condițiile meteo, evident), când vom porni noul sezon de încălzire 2023-2024.  
    Nu în ultimul rând, dorim să le mulțumim încă o dată abonaților noștri pentru înțelegerea arătată și pentru că ne-au rămas alături. Totodată, mai dorim să îi asigurăm pe clienții noștri că facem în continuare toate eforturile necesare creșterii calității serviciilor pe care le furnizăm, astfel încât pentru viitorul sezon rece confortul abonaților să fie pe măsura așteptărilor tuturor.