T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

     Începând de astăzi, 01 noiembrie 2023, reluăm furnizarea încălzirii în regim continuu, în întregul oraș, la parametri corelați cu temperaturile exterioare diurne și nocturne. Urmărim permanent evoluția vremii, iar în funcție de prognoza meteo, vom ajusta parametri de furnizare a căldurii. În cursul zilei de azi, echipele noastre mai intervin pentru eliminarea unei avarii care afectează o parte din zona centrală a orașului, până la Pădurea verde. De asemenea, în zona Soarelui, la PT 94, se află în curs de finalizare lucrări la rețeaua de apă caldă. Schimbăm un tronson de 160 de metri, anul acesta am efectuat lucrări de reparații și înlocuiri conducte de recirculare pentru apa caldă pe o lungime de 1.230 metri.
    La ora actuală, pregătirile pentru sezonul de încălzire 2023/2024 sunt finalizate, atât din perspectiva funcționării instalațiilor de la CET-uri, cât și din cea a aprovizionării cu combustibilul necesar producerii energiei termice. Toate cele trei cazane de la CET Sud sunt funcționale, iar de luni, 06 noiembrie, pornim și un cazan pe cărbune.
    La sfârșitul lunii octombrie, stocurile de combustibil necesare producerii energiei termice erau următoarele:
• Cărbune: 95.600 de tone (față de 52.004 de tone în perioada similară a anului trecut). Aprovizionarea cu cărbune este constantă, astfel încât să avem asigurat necesarul pentru tot sezonul rece.
• Gaz înmagazinat: 129.671,5 MWh (față de 38.585 MWh, la sfârșitul lui octombrie 2022).
    Nu în ultimul rând, dorim să le mulțumim abonaților noștri pentru încredere, sens în care trebuie să menționăm racordarea, în acest an, a două noi importante obiective: maternitatea Spitalului Județean de Urgență Pius Brânzeu (clădire nou-construită și dotată cu modul termic) și rebranșarea la rețeaua de termoficare în sistem centralizat a unui imobil cu destinația afterschool.
   Încheiem prin a reaminti tuturor celor interesați că, începând cu data de 14 noiembrie 2023, casieria din Iulius Mall își încetează activitate. Pentru operațiuni cu numerar, rămâne disponibilă exclusiv casieria de la sediul nostru central, din str. Episcop J. Lonovici, nr. 4. Din 14 noiembrie casieria va funcționa după următorul orar: luni – vineri 08.00 – 12.00 și 12.30 – 20.00; sâmbătă: 08.00 – 12.00; duminica: închis.