T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

Dorim să vă aducem la cunoștință că, începând de astăzi, am implementat îmbunătățiri semnificative în procesul nostru de preluare a apelurilor telefonice la Biroul de Facturare. Această optimizare are ca scop oferirea unei experiențe mai eficiente și mai rapide pentru dumneavoastră.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de facturare, suntem aici să vă ajutăm. Vă rugăm să ne contactați utilizând următoarele numere de telefon : 0256 258 769 sau 0256 258 431

Pentru orice informații suplimentare sau sesizări, suntem disponibili la numărul de telefon 0256 258 504 sau la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

În caz de deranjamente, echipele noastre vor asigura asistență tehnică non-stop. Vă rugăm să apelați Dispeceratul Colterm la următoarele numere de telefon: 0256.494.133 și 0752.309.800

Apreciem încrederea pe care o acordați serviciilor noastre și vă asigurăm că suntem dedicați să vă oferim asistența necesară în orice situație.

Mulțumim pentru colaborare!