T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

Dorim să informăm toți administratorii de condominii și abonații Colterm că suntem în proces de creare a grupurilor pe puncte termice, în aplicația WhatsApp. Scopul acestor grupuri este de a vă transmite informații rapide despre avarii și intervenții care ar putea afecta furnizarea agentului termic în zona pe care o administrați și locuiți, precum și alte aspecte relevante pentru consumatori.
Dacă doriți să faceți parte din acest grup dedicat zonei dvs., vă rugăm să ne trimiteți o solicitare la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., împreună cu numărul de telefon, adresa și calitatea pe care o aveți în cadrul asociației.
Ne dorim să îmbunătățim comunicarea și să vă oferim suportul necesar pentru a gestiona eficient situațiile care pot apărea.