T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

Colterm reușește să recâștige încrederea partenerilor de afaceri de pe piață!

În ultimii ani, societatea a dovedit că este un jucător serios, care își achită datoriile conform înțelegerilor, iar acest lucru este susținut de cel mai recent contract de gaz încheiat pentru luna mai. Astfel, Colterm a reușit să semneze cu Romgaz pentru un cost cu aproape 30% mai mic decât contractul de bază (valabil până la finele anului). Suplimentar, avem contractată tot de la Romgaz și cantitatea de 220.000,0000 de MWh, la o valoare de 27.277.851,44 de lei, pentru perioada 01.04.2024 – 31.12.2024, destinată consumului populației. Pregătim așadar, cu responsabilitate, noul sezon de termoficare.

Reușita aceasta înseamnă, practic, reducerea costurilor de producție, ceea ce va genera, anul viitor, reducerea prețului la gigacalorie și, în timp, reducerea costurilor pentru fiecare consumator în parte.

Ne ținem promisiunile și față de timișoreni, și față de partenerii de pe piață!

  Alexandru Cristian AMZA

  Administrator Special

https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/energie/tabel-romgaz-a-semnat-contracte-de-furnizare-gaze-la-pret-reglementat-cu-10-companii-de-termoficare-21572193