T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

Campania "Colterm vine la tine", demarată încă de anul trecut, continuă și pe timpul verii.

Pentru a dinamiza comunicarea cu asociațiile de proprietari/locatari, COLTERM pune la dispoziția clienților săi posibilitatea contactării directe pentru a solicita o întâlnire, într-un cadru organizat, cu managementul companiei.
0256.258516 este numărul la care puteti suna și solicita o astfel de întalnire cu specialiștii COLTERM. Ziua, ora și locația întâlnirii vor fi stabilite de comun acord. Ne puteți suna de luni până vineri, între orele 8.30 – 16.
Dorim să primim propuneri din partea d-voastră, vrem să știm care sunt nemulțumirile legate de serviciile pe care vi le oferim și, cel mai important, dorim să găsim împreună soluții pentru rezolvarea problemelor d-vostră!
Așadar, chemati-ne și vom veni!