T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

Având în vedere strategia pentru diversificarea activităţii companiei Colterm S.A., după implementarea cu succes a contractului de reparaţii pentru patrimoniul Municipiului Timişoara, începând din data de de 12.07.2018 efectuăm şi servicii de verificare,încărcare şi reparare a stingătoarelor.

Fiind autorizată de către Centrul Naţional de Securitate la Incendiu şi Protecţie Civilă şi certificată calitativ de organisme adiacente, compania Colterm S.A. Timişoara deţine personal calificat şi resursele necesare (logistice, dotări, materiale,etc.), derularii acestor servicii. Astfel Colterm S.A. doreşte să devină un concurent redutabil pe piaţa produselor de prevenţie a incendiilor, abordând preţuri competitive şi o serie de servicii complementare.