T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

Conform Regulamentului Serviciului Public de Alimentare cu Energie Termică al Municipiului Timişoara, art.304:

"În municipiul Timişoara sezonul de încălzire este definit ca fiind de regulă perioada 1 octombrie - 30 aprilie a fiecărui an.

Începerea funcţionării se va realiza atunci când prognoza INMH pe trei zile consecutive indică o temperatură minimă mai mică de 10°C, inclusiv pentru lunile septembrie şi mai.

Încetarea funcţionării încălzirii se va realiza atunci când prognoza INMH pe trei zile consecutive indică o temperatură minimă mai mare de 10°C, inclusiv pentru lunile septembrie si mai."

Menționăm că, în cazul în care există solicitări scrise, în măsura posibilităților tehnice, se poate livra căldură celor care doresc. Aceste solicitări e necesar a fi făcute în numele asociației de proprietari, cu semnătura președintelui și a administratorului, însoțite de ștampila asociației de proprietari.