T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

Necesitatea redimensionării instalației interioare din cadrul unui imobil unde există apartamente deconectate de la sistemul centralizat de termoficare este evdientă și se reflectă, în mod direct, în facturi. Spre exemplificare, mai jos puteți compara sumele pe care le plătesc, pentru căldură,  proprietarii din cadrul unui codominiu unde nu există nici un apartament deconectat de la rețeaua COLTERM vs valoarea facturilor unui condominiu unde un procent de 30% dintre apartaemnte au ales un alt sistem de încălzire. Și pentru ca exemplu sa fie cât mai elocvent, este vorba despre facturile aferente lunii ianuarie, adică în plin sezon de furnizare. De asemenea, în ambele exmple, este vorba de aproximativ aceleași suprafețe radiante supuse facturării, respectiv suma mentionata in tabelele de cheltuieli reprezinta valoarea integrala a incalzirii aferente lunii ianuarie.

Da, redimensionarea instalației interioare este absolut necesară a se realiza în fapt, nu doar pe hârtie!