T+ T-
Pentru că îți iubești familia!
Siguranța vieții, sănătatea copiilor și integritatea căminului sunt importante pentru tine?
Pentru că ești un om educat și rațional!
Gradul de civilitate la care pretindem că am ajuns ca cetățeni europeni, oare nu ne obligă să respectăm legile țării, să protejăm mediul înconjurător și să acționăm într-un mod care să nu îi afecteze negativ pe concetățenii noștri?
Pentru că poți economisi bani!
Îți vine să crezi că încălzirea casei tale cu soluția propusă de Colterm îți poate aduce economii de 20% din costurile pe care le-ai avea cu o centrală pe gaz?

                Pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Municipiului Timișoara, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum și a încălzirii în ziua de vineri, 19.04.2024,  de la  ora 1000 până la ora 1500,  la  punctele  termice 62, 63, Lic.1, Rusu Șirianu, Văcărescu, Corbului și modulele Maternitate și Ginecologie Odobescu.

                Vor fi afectați consumatorii arondați străziIor: Ghe. Doja, Coriolan Băran, Al Odobescu, Ciprian Porumbescu, Virgil Onițiu, I. Ghica, C-tin Brîncoveanu, Hebe, Rusu Șirianu, Snagov, Tolstoi, 16 Decembrie 1989, Gen. Dragalina, Iuliu Maniu, Intr. Lungă, Peyer, Bv. Regele Carol I, Văcărescu, Platanilor, O. Goga, N. Labiș, C-tin Noica, C. Grofșoreanu - în total, 105 de bransamente.

              Atragem atenția că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei.

          Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!