T+ T-

COMPANIA LOCALA DE TERMOFICARE COLTERM SA TIMISOARA, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Timiș, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Supraînălțare a compartimentelor II și III a depozitului de zgură și cenușă de la Utvin”, propus a fi amplasat în comuna Sânmihaiu Român, satul Utvin, CF.nr.401816, nr.top. Cc 598, jud. Timiș.

  1. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului – APM Timiș, din municipiul Timișoara, B-dul Liviu Rebreanu nr.18-18A, jud. Timiș, în zilele de luni – joi între orele 8:00 – 16.30, vineri între orele 8:00 – 14.00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmtm.anpm.ro – Secțiunea Acorduri de mediu. Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de incadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.
  2. Publicul interesat poate depune propuneri in ceea ce privește conținutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul autorității competente pentru protecția mediului, APM Timiș, din municipiul Timișoara, B-dul Liviu Rebreanu nr.18-18A, jud. Timis, în zilele de luni – joi între orele 8:00 – 16.30, vineri între orele 8:00 – 14.00, precum și la următoarea adresă de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.”